Spirit Run v1.225 Mod Apk Para ve Elmas Hileli


Macera tarzında temple run tarzı oyun severler için, Spirit Run v1.225 PARA VE ELMAS HİLELİ APK, yapımcılığını RetroStyle Games stüdyosunun üstlendiği standart koşu oyunlarından ne bekleniyorsa fazlasıyla sizlere sunacağına inandığım mükemmel bir oyundur. Spirit Run oynarken yaşanan para sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para ve sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum. Tüm karakterleri kullanabilir, tüm özellikleri satın alabilir veya sınırsız elmasınız sayesinde ölümsüz olabilirsiniz. Grafikleri tamamen 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Oyun evreni Aztek Uygarlığının var olduğu bir dönemde geçiyor dolayısıyla epik bir macera sizleri bekliyor. Spirit Run Play Store’da 58.000’den fazla indirilmiştir.








KURULUMU

Spirit Run v1.225 PARA VE ELMAS HİLELİ APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Spirit Run para hilesi : oyuna giriş yaptığınız para ile satılan tüm ögeleri direk satın alabilirsiniz aldığınız ürünün değeri kadar para size eklenir.
Spirit Run elmas hilesi : oyuna giriş yaptığınız elmas ile satılan tüm ögeleri direk satın alabilirsiniz aldığınız ürünün değeri kadar elmas size eklenir.

0 yorum: