Beach Buggy Raxing v1.2 Mod Apk Para Hileli


Araba ve yarış oyunları sevenler için, Beach Buggy Racing v1.2 PARA HİLELİ APK, yapımcılığını Vector Unit stüdyosunun üstlendiği gerek grafikleri gerekse de oyun evreni bakımından bir çok oyuncunun ilgisini çeken android platformun sevilen oyunlarındandır. Beach Buggy Racing oynarken yaşanan para sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para ve sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum. Oyun içindeki tüm alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilecek tüm araçları satın alıp maksimum seviyede geliştirebileceksiniz. Klasik araba yarışlarının aksine oyun evreni oldukça neşeli ve renklidir. Amacınız sahip olduğunuz araba ile size verilen görevler doğrultusunda yarış yapmak veya belirli bir zaman içinde bölümü bitirmektir. Beach Buggy Racing Play Store’da 245.000’den fazla indirilmiştir.

oyunun videosu

Oyundan görüntüler





KURULUMU

Beach Buggy Racing v1.2 PARA HİLELİ APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Beach Buggy Racing para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda satın alacağınız ögelerin ve özelliklerin fiyatı 0 (sıfır)’dır dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz.
Beach Buggy Racing elmas hilesi : oyuna giriş yaptığınızda satın alacağınız ögelerin ve özelliklerin fiyatı 0 (sıfır)’dır dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz. Yalnız özellikler kısmındaki fiyatlar 10 elmas, 20 elmas vb. rakamlarda gözükebilir yalnız istediğiniz gibi satın alabilirsiniz elmasınız eksilmez veya elmas satın almanızı istemez.

0 yorum: