Defense Zone 2 HD v1.4.2 Full Mod Apk Hile Android

Tower Defense (Kulelerle Savunma) oyunlarını sevenler, Defense zone 2 HD Lite oyununu denediniz mi? Denemediyseniz ve bilgi almak istiyorsanız tam yerindesiniz.
Kulelerinizi Savunmaya hazır mısınız. Bu oyunda yapmanız gereken düşmanlarınızın güzergahlarına kuleler katıp onları üssünüze gelmesini engellemeye çalışacaksınız. Büyüklüğü önemsiz olan vede savunmanızı yıkıp sizin üssünüze ulaşan düşmanlarınıza karşı 1 sağlık puanı kaybediyorsunuz.
Defense zone 2 HD Lite oyununda düşman kulelerine yapacağınız ve zayıf yönlerini bulacağınız taktikler de oyunumuz da mevcut durumda.
Düşmanlarınızı devamlı ateş altına almanız gerekecek ve devamlı ateş altına aldığınızdan  emin olmalısınız. Aynı birlik mensubunu geçmeyi başaramadıkları bir kırıtik nokta oluşturmalısınız. Kuleleri gelişi güzel dizmeniz tabi ki de yarar sağlayacak ama bu yaptırımlarınız savaşı kaybetmenize neden olacaktır. Birliğinizi bir anda kötü bir savunmayla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kule yapmanız için gerekli parayı ve kule katacak yer bulamayabilirsiniz.
Defense zone 2 HD Lite oyunumuz da kuleleri inşa etmek için ve geliştirmek için her oyunda olduğu gibi paraya ihtiyaç vardır. Parayı kazanmanın yolu ise düşmanlarınızı yenerek elde edebiliyorsunuz. Bilindiği üzere düşük seviyedeki düşmanlar az miktarda para kazandırıyor. Tabi hemen gidip büyük düşmanlara saldırmanız durumunda büyük kayıplara uğrayarak sizden düşük seviyedeki düşmanlara avantaj vermiş olursunuz ve savaşı kaybetmenize neden olabilir.Tabi ki de bunların hepsi bizim elimizde istediğimiz gibi istediğimiz şekilde bu saldırıları ve savunmaları ayarlayabiliyoruz.Yani istersek kuleleri yüksek seviyeli düşmanın yanına kurabiliriz istersek de düşük seviyeli düşmanlarımızın yanına kurabiliriz bu tamamen bizim arzumuza kalmış bir şeydir. :)
Değişik bölümlere geçmemiz için ise farklı stratejileri denememiz gerekiyor.Defense zone 2 HD Lite oyunu; 13 bölüm, 3 zorluk seviyesi ve sürüyle kule / düşman tipi var.Strateji severlerin hoşuna gideceği bir oyun…
Resimler:


Video:

--------------------------------------------------------------
Boyut:195-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
--------------------------------------------------------------
İndirme + Kurulum:

(((Alternatif)))


Apk'yı kurun,obb dosyasını (Android/Obb) içine atın,oyuna giriş yapın,iyi eğlenceler

0 yorum: