Drift Mania Championship [Sürüm 1.62 APK]



Kullanıcı MİLYONLARCA ile, Drift Mania bir herhangi bir araç tutkunları için-VAR zorunluluktur! Devrim katılın ve BUGÜN Drifting başlayın!
ARCADE-DOKUNMAYIN: "Drift Mania Şampiyonası bir yarış oyunu için çok büyük şeyler birleştirir."
-CNET: ". Drift Mania Şampiyonası mükemmel kontrolleri, düzgün grafikler ve zorlu oyun sunan bir sürüklenme yarış oyunu"
____________________________________
Eğer Drift Mania seviyorsanız bir güncelleştirme çıktığında, oran bu 5 yıldızlı lütfen! Her zaman olduğu gibi, sizin 5 yıldızlı derecelendirme ve değerlendirmeleri güncellemeleri gelmesini sağlayacak! Drift Mania oynamak için teşekkürler!
____________________________________
Sürüklenen aracın kavrama aşan hızlarda ve açılarda köşeler boyunca bir araç manevra eylemidir. Yarış çizgisine bağlı kalarak bir sürücü köşeler boyunca kontrollü bir slayt gerçekleştirdiğinde, kayma olduğunu. Drifting hızlı arabalar, süper yetenekli sürücüleri ve hardcore hayranları içerir.
Bu beceri, stil ve şovmenlik sürüş bir arada var. Toplam kontrol yarış arabası tutarken arka tekerlek çekiş kaybı ilgili.
Bu tek bir paket içine motor sporları tüm iyi yönlerini getiriyor çünkü Drifting çok popüler. Son derece yetenekli sürücüler lastik yakma, yan yüksek hızda, sınırına geçmiş bir yüksek güçlü sokak araç kontrol. Bu daha iyi alınamıyor!
____________________________________
NASIL OYNANIR
Hız, Hat, Açı ve Etki: sürüklenen puan 4 ana kriterlere tahsis edilen çok özel bir Motorsporları olduğunu.
HAT: ekstra puan almak için önceden belirlenmiş bölgeler içinde Drift. Çizgi yana puanı artırmak için ise sürücü mümkün olduğunca yakın almak gerekir birkaç kırpma bölgeleri ile işaretlenir.
AÇISI: daha iyi daha. Tarzı ile Drift ve daha fazla puan kazanmak için neredeyse yok olmadan gibi yana mümkün olduğunca araç almaya çalışın.
HIZ: Her zaman kontrolü kalırken kadar hızlı mümkün kayması çalışın. Bir duvara vurmak ya da off-parça alırsanız, mevcut combo puan kaybedersiniz. Hızlı bir şekilde yarışı tamamlarsanız, ek puan kazanacaktır.
ETKİ: Bu göstermek faktördür! Bu konuda kalabalık eğlenceli ve heyecan verici bir performans sunan var. Onlara tezahürat yapmak, herkes lastik yakma kokusu sahiptir.

0 yorum: